Mulanya Di Sini...

Assalammualaikum, wahahahahahah ....akhirnya setelah berbulan-bulan aku memerhati dan berbelah bagi, akhirnya aku berjaya jgk buat blog sendiri. Perghhh...tak terbayang perasaan bangga walaupun hakikatnya aku still x tahu satu hapa pun lagi ttg apa kejadahnya blog nih, yg aku tahu ialah masuk ke blog Mr.G pastu gelak cam setan sbb baca ayat2 mengarut dia then pastu itu jelah yg aku tahu. Satu perkara lagi yg aku tahu ialah blog ini satu mcm manefistasi perasaan dalaman ttg penulis blog itu sendiri yg ingin disampaikan secara zahir menggunakan teknologi internet. Sbb tu kadang2 aku tgk bila ada member2 yg frust sbb gaduh ngan awek ke, cinta ditolak ke, kena marah mak ke, kena hamun ngan jiran sebelah ke ....dorg akan melampiaskan perasaan kecewa dan tekanan dorg melalui penulisan blog, akhirnya jadilah aku sbg salah sorg pembaca rasmi namun x dapat berempati sbb aku x memahami apa yg dorg tulis. Ok, by the way, ni percubaan pertama aku utk join komuniti masyarakat bloggers, so mmg byk kelemahan aku rasa, dan aku sedia dikritik kalo ada apa2 yg x best ....Apa2 pun terima kasih kerana menjadi antara org pertama melayan karya tulisan aku x seberapa nih...sekian, majulah blog utk negara.... Photobucket

2 comments:

chegu izwan October 28, 2009 at 11:39 AM  

terharu gua bila nama gua disebut-sebut.rasa macam najib je.satu malaysia!!!

darxniq October 28, 2009 at 11:00 PM  

siot jer mr.G

Post a Comment